Agjencia Zhurnal.mk

Ansambli i këngëve dhe valleve shqipe në Maqedoni nis nesër rrugëtimin artistik

Shkup, 15 nentor – Ansambli i këngëve dhe valleve shqipe në Maqedoni nis nesër rrugëtimin artistik me koncertet-premierë nga qyteti i Tetovës Ansambli kombëtar i këngëve e valleve shqipe në Maqedoni nis nesër rrugëtimin në Tetovë për të vazhduar në Kumanovë, Gostivar, Dibër, Strugë, Kërçovë, Shkup.

Koreografi të reja, solistë e vallëtarë por dhe orkestra e ansamblit do të prezantohen për herë të parë në koncertin premierë ku të pranishëm do të jenë përfaqësues nga Qeveria e Maqedonisë, personalitete të shquara nga Kosova e Shqipëria, ambasadorë dhe dhe përfaqësues të Ministrisë së Kulturës së R.M.V.

Koncerti fillon në orën 19:00 në Qendrën për Kulturë në Tetovë dhe konsiderohet ngjarje kombëtare e kulturore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...