Agjencia Zhurnal.mk

Ansambli rikthehet edhe më fuqishëm!

Shkup, 12 dhjetor – “Nëntori” vazhdon së shpejti me koncertet e radhës të cilat sjellin mesazhe të bashkëndjenjës dhe solidaritetit me vëllezërit e motrat në Shqipëri dhe momentet sfiduese që po kalojmë si komb!

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!