Agjencia Zhurnal.mk

Anton Palakoj, me shumë pasione por gjithmonë për një Shqipëri natyrale

Ai nuk është aspak i panjohur madje cilësuar vite më parë si një nga meshkujt më të pashëm shqiptar pasi afro një dekadë është marrë me modelizëm ku në vitin 2006-ën ka përfaqësuar Kantonin e Bernit në Mister Suisse Romande. Po flasim për shqiptarin Anton Palokaj i cili ka lindur në Firajë të Gjakovës por që jeton që kur ishte adoleshent në Bern të Zvicrës e aktualisht me profesion është mikromekanik por që ka provuar e ka plot pasione. Të flasësh për Antonin duhet shumë kohë pasi ai që kur ishte 18-vjeç ka vënë rrypin e zi në sportin e karatesë dhe është specialist i arteve marciale ( luftrave sportive). Kur ishte mjaft i kërkuar si model ai ka refuzuar një super kontratë për të vazhduar modelizmin në Paris për shkak se donte të jetonte gjithmonë pranë familjes dhe në gjuhën e bukur dhe traditat shqiptare. Vetëm pak kohë më parë ai gabimisht është dënuar siç thotë vetë Antoni për shkak se ka mbrojtur drejtësinë shqiptare duke u përfshi në një zënkë kundra serbëve dhe boshnjakëve dhe ai është vetëmbrojtur edhe duke iu referuar kamerave që tregonin rastin. Personazhi ynë është shumë i njohur për humanizëm dhe patriot shqiptar më shumë se sa pasioni i tij i rinisë modelizmi dhe ëndrra e tij është Shqipëria Natyrale pa kufi pasi siç thotë ai është i gatshëm të vdes për Shqipërinë në çdo moment të jetës.B

82011000_466481854240839_5563797448096219136_n
82423049_2558933817722562_2221461410246819840_n
82607754_599169200917687_1673947771150794752_n

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...