Antonio Jolevski zgjedhet kryetar i Këshillit të Prokurorëve Publik

Shkup, 29 shtator – Antonio Jolevski është kryetar i ri i Këshillit të Prokurorëve Publik.

 

Ai u zgjodh njëzëri nga anëtarët e këshillit, dhe në përputhje me ligjin funksionin do ta kryejë në dy vitet e ardhshme, informon Zhurnal.

Deri tani, njeriu i parë i këtij trupi ishte Aco Kolevski.

Jolevski ka lindur në vitin 1963 në Manastir ndërsa ka diplomuar në fakultetin juridik në Shkup në vitin 1989.

Ai në vitin 2020 u zgjodh si anëtar i këshillit të prokurorëve publik të RMV-së.//Zhurnal.mk

Related posts

Në vend të pacientëve qentë ecin nëpër dhoma në spitalin e Kërçovës

N E

Përfundon takimi i KSI-së, nuk ka masa të reja restriktive

Z H

Vijon votimi në Kumanovë, Likovë dhe Nagoriçan të Vjetër

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More