Apel për kumanovarët që akoma nuk janë regjistruar

Apel për kumanovarët që akoma nuk janë regjistruar

 

Kumanovë, 25 shtator – Na ndajnë vetëm edhe 5 ditë nga përfundimi i operacionit më të madhë statistikor në vend, Regjistrimin e popullsisë.

Duke pasur parasysh peshën dhe rëndësinë që ka ky Regjistrim në realizimin e të drejtave dhe përfaqësimin e shqiptarëve në çdo sferë të jetës në Maqedoninë e Veriut, apelojmë:

të gjithë ata qytetarë, të cilët për arsye të ndryshme nuk kishin mundësi të përfshihen deri në këtë moment në procesin e regjistrimit, por edhe ata qytetarë, të cilët në fillim kanë refuzuar të regjistrohen dhe në ndërkohë kanë ndrru mendje si dhe mërgimtarët tanë, të cilët nuk janë regjistruar as në mënyrë elektronike e as nga familjarët e tyre që kanë në vend, të njejtën ta paraqesin sa më shpejtë që të jetë e mundur.

Këto ditë në dispozicionin tuaj do të jenë, instruktorët shtetëror shqiptarë për Kumanovë, Arsim Nuredini dhe Ridvan Ismaili.
(070488330 & 070581613)

Related posts

Ali Ahmeti për herë të parë në Meçkin Kamen

R Zh

VMRO-DPMNE ka krijuar bllokun më të madh opozitar që do t’i shkaktojë humbje serioze koalicionit qeveritar, konsideron Mickoski

D V

Simovski: ESHS nuk mund të vendos për shtyrjen e regjistrimit

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More