Agjencia Zhurnal.mk

Aplikohet edhe në Shqipëri, kamera termike për të matur në distancë temperaturën e pasagjerëve

Nisur nga situata me koronavirusin, në porte dhe aeroporte pasagjerëve u matet temperatura për të zbuluar në kohë nëse janë infektuar apo jo.

Ndërkohë, në Portin e Durrësit janë vendosur kamera termike për matjen e temperaturës së udhëtarëve.

Ky lloj sistemi, bën të mundur matjen e temperaturës së udhëtarëve në distancë duke respektuar protokollin anti-kovid të lëvizjes.

Po ashtu diçka e tillë përbën edhe një siguri për personelin mjkësor që maste temperaturën manualisht.

Procedura ndiqet në distancë nga personeli mjekësor, i cili aktivizohet kur aparatura jep sinjalizimin. /k.k/noa.al/

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!