Aplikoni për regjistrues, afati vazhdohet deri më 25 gusht

Shkup, 20 gusht – Të gjithë kandidatët e interesuar për regjistrues rajonal mund të paraqiten online aplikacionin www.stat.gov.mk dhe popis2021.stat.gov.mk më së voni deri më 25 gusht, informon zhurnal.

 

Përshkak se testimi i kandidatëve që janë paraqitur deri tani do të zbatohet më 19 dhe 20 gusht, për të gjithë kandidatët e paraqitur nga tani e deri më 25 gusht do të organizohet testim shtesë.

Listat e kandidatëve të paraqitur dhe informatat përk kohën dhe vendin e testimit janë publikuar në komisionet e rajoneve regjistruese. Kontaktet në këto komisione dhe informata shtesë lidhur me testimin janë në dispoziicion në linkun: https://popis2021.stat.gov.mk/PopisniReoni.aspx.

Related posts

Prokuroria heton furnizimet publike për spitalin e përkohshëm në Tetovë

D V

134 shofer sanksionohen në Shkup, 44 për tejkalim të shpejtësisë

N E

Ministrja e Arsimit: Bojkoti nuk do të jetë në dobi të askujt

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com