Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Arbër Isaku zgjidhet zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve

Shkup, 25 shtator – Prokurori Arbër Isaku do të jetë zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve publikë në dy vitet e ardhshme. Vendimi për zgjedhje të zëvendëskryetarit të Republikës së Maqedonisë së Veriut u soll dje me shumicë të votave. Isaku do të vijë në vendin e zëvendëskryetarit të deritanishëm, Mexhit Jusufi.

Në bazë të dispozitave të Ligjit për këshillin e prokurorëve publikë, mandati i kryetarit dhe zëvendëskryetarit të PTHP të RMV-së është dy vite, pa të drejtë rizgjedhjeje. Njëherit, Isaku këtë funksion e kreu edhe në periudhën prej vitit 2016 deri në vitin 2018.

Isaku, prej 01.06.2004 ishte përkthyes gjyqësor në Gjykatën themelore Tetovë. Prej 18.06.2009 deri më 22.12.2009 këshilltar në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë. Prej 23.12.2009 këshilltar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë. Më 01.05.2016 u zgjodh anëtar i Këshillit të prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë. Më 22.09.2016 u zgjodh zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë.

Postime të ngjashme

Punësime në Gjevgjeli, Dellçevë dhe Berovë të maqedonasve të deklaruar si shqiptarë?

Dafina Vidishiqi

Fadil Zendeli ia then bastionin ASh-së, Gostivari radhit pas Zendelit

Dafina Vidishiqi

Azem Sadiku nga PDSH do të rikandidojë për kryetar të Komunës së Studeniçanit

R Zh

Dokumentet personale, MPB azhuron sistemin, vonesa deri të martën

Dafina Vidishiqi

Ruzhin: Makron dhe Merkel mund ta zgjedhin problemin mes RMV-së dhe Bullgarisë

R Zh

Lëvizja BESA vazhdon ristrukturimin, sonte u themeluan nëndegët e fshatit Çajlë dhe Forinë

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...