Arifi: Bëhet rikonstruimi i rrugës së Strugës në lagjen Gam-Gam (VIDEO)

Shkup, 3 korrik – Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi në facebook profili e saj bëri të ditur se me kërkesë dhe peticion të banorëve të lagjes së Strugës, bëmë bekatonizimin e rrugës lagjen Gam-Gam, edhe pse e njëjta ishte paraprë të asfaltohet.

 

“Në këtë rrugë në gjatësi 205 metra, zevendësuam rrjetin e ujësjellësit, vendosëm instalime nëntokësore për rrymë dhe rrjetin e telekomunikacionit, si dhe ndriçimin publik. Vlera e investimit është 4 milion denarë”, shkruan Arifi

Rikonstruimi i rrugës së Strugës në lagjen Gam-Gam! ✅

Posted by Teuta Arifi on Saturday, July 3, 2021

Related posts

Folk Fest falenderon Ganiun për arritjen të raditet në mesin e festivaleve më të fuqishme në rajon

Z H

Hakerat kanë sulmuar procesin e regjistrimit në Maqedoni

D V

Gjykatësi Tufegxhiq braktisë pozitën, do të bëhet avokat

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More