Arifi paralajmëroi gazifikim, sisteme fotovoltaike dhe kontejnerë nëntokësorë për mjedis më të mirë jetësor në Tetovë

Tetovë, 2 tetor – Kryetarja e Tetovës dhe kandidatja për mandat të ri Teuta Arifi sot mbajti tribunë për pjesën e programit s ai përket të ashtuquajturës axhendë të gjelbër, në çështjet e rëndësishme për ekologjinë dhe shëndetin e qytetarëve.

Arifi tha se edhe deri më tani janë realizuar projekte për avancimin e mjedis jetësor siç janë subvencionimi i inverterëve për amvisëri dhe institucione arsimore, sisteme fotovoltatike për shkolla, stacion filtrimi për ujë, kulme të gjelbra në çërdhe…

Ajo theksoi se siç ka punuar deri më tani edhe në të ardhmen do të angazhohet për vazhdimin e bulevarde në Tetovë me qëllim sa më pak automjete të hyjnë në qendrën dhe kështu të ulet ndotja e ajrit. 

Related posts

Moti me diell, temperatura deri në 37 gradë

D V

Ziadin Sela mbledh këshilltarët dhe deputetët e Tetovës, shqyrton hapat e mëtejme

N E

Kryeministri Zaev në promovimin e Kompleksit Planet

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More