Arrestohen dy persona në Shtip

Shtip, 9 shtator – Pas marrjes së informacionit operativ nga policët nga SPB Shtip më 08.09.2021, MA (33) nga Shtipi dhe PI (25) nga fshati Crvulevo, komuna e Karbincit u privuan nga liria, për shkak të ekzistimit të bazave për dyshimin se ata kryen 11 vepra penale të “vjedhjes së rëndë” nga shtëpitë në zonën e Shtipit dhe fshatin Crvulevo, nga ku morën objekte të ndryshme.

 

Disa nga objektet që janë objekt i veprave penale u gjetën, u konfiskuan dhe iu kthyen qytetarëve të dëmtuar. Pas përfundimit të çështjeve kundër M.A. dhe P.I. Akuzat e duhura do të ngrihen në Prokurorinë Publike Themelore.

Related posts

Për shkak të rikonstruimit të rrjetit të shpërndarjes, Resnja dhe Prespa nesër 10 orë pa energji elektrike

D V

Në shtetin tonë mbërritën edhe 44 afganë

D V

Takim i Pendarovskit me komandantin e Gardës Nacionale të Vermontit, gjeneral-majori Gregori Najt

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More