Agjencia Zhurnal.mk

Arrestohen dy persona në Tetovë

Tetovë, 8 nëntor- Pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, mbrëmë rreth orës 21:35 minuta, në një objekt hotelerik në rrugën ,,Strasho Pinxhur,, në Tetovë, në të cilin është realizuar aksion kontrollues, kanë arrestuar 24- vjeçarin A.S. dhe 30-vjeçarin A.D. të dy nga fshati Poroj i Tetovës.

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre tek personi A.S. policia ka gjetur thikë, kurse personi A.D. nuk ka poseduar asnjë dokumenti identifikimi.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgaditen parashtresa adekuate.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...