Agjencia Zhurnal.mk

Arrestohen tre persona në Shkup, policia u gjeti drogë

Gjatë 24 orëve të kaluara policia në Shkup pas bastisjes së kryer ka arrestuar tre persona për shkak se posedonin drogë.

Në datën 13.08.2020 në orën 19.50, zyrtarë policorë nga SPB-Shkup në “Kej Dimitar Vllahov” e kanë privuar nga liria I.U.(40) nga Shkupi, sepse gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetur materje pluhur. Pas dokumentimit të rrastit, kundër tij do të ngriet parashtresë adekuate.

Në datën 13.08.2020 në orën 22.50, zyrtarë policorë nga SPB-Shkup në “Kej Dimitar Vllahov” e kanë privuar nga liria S.I.(29) nga Shkupi, sepse gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetur marihuanë. Pas dokumentimit të rrastit, kundër tij do të ngriet parashtresë adekuate.

Në datën 13.08.2020 në orën 22.50, zyrtarë policorë nga SPB-Shkup në rr. “Karposhovo Vostanie” e kanë privuar nga liria D.J.(29) nga Ohri, sepse gjatë kontrollit të kryer tek ai janë gjetur marihuanë dhe shtypëse metali. Pas dokumentimit të rrastit, kundër tij do të ngriet parashtresë adekuate.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...