Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Arrestohet 50-vjeçari nga Kërçova për drogë

Në datën 18.05.2020 në orën 19.30 në rr. “Boris Kidriç” në Kërçovë, zyrtarë policorë nga Stacioni policor Kërçovë e kanë privuar nga liria Z.Z.(50) nga Kërçova me dyshimin se ka kryer veprën penale “prodhim i paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”, ndërsa gjatë bastisjes tek i denoncuari kanë gjetur dhe konfiskuar materje pluhur. Pas dokumentimit të plotë të rrastit, kundër tij do të ngritet parashtresë adekuate.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...