Agjencia Zhurnal.mk

Arrestohet kumanovari, i cili ishte arratisur nga burgu në Idrizovë

Policia arrestoi kumanovirin, i cili kishte ikur nga burgu në Idrizovë, ndërsa duhej të vuante dënimin me burg prej rreth tre vite.

Sipas informacioneve të MBP, dje në orën 21.45, nëpunës policorë nga SPB-Kumanovë, në bazë të urdhërit të gjykatës, e kanë arrestuar F.Z.(26) nga Kumanova për vuajtjen e dënimit me burg në kohëzgjatje prej dy vite e 11 muaj në Institutin ndëshkues përmirësues – Burgu Idrizovë.

Për atë është lëshuar fletë arrest për person të gjykuar, i cili ka ikur nga burgu, ndërsa ishte i gjykuar për vprën e kryer penale sipas nenit 418 dhe sipas nenit 131 nga Kodi Penal.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...