Arrestohet një 26 vjeçar në Ferizaj, kërkohej për lëndim trupor dhe kanosje

Stacioni policor në Ferizaj nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, në bazë të një informacioni inteligjent të pranuar ka arritur të arrestojë 26 vjeçarin, E.N për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor” dhe “Kanosje”, me dënim burgimi prej gjashtë muajve.

Pas kompletimit të dokumentacionit, i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj thotë se do të vazhdojë me realizimin e urdhëresave të gjykatës ndaj personave që ende nuk iu kanë përgjigjur thirrjes së gjykatës. 

Related posts

Rrahën mes vete dy vëllezër në Pejë

D V

Policia e Maqedonisë ndërpret transportin e drogës nga Shqipëria në Greqi, arrestohen gjashtë persona

D V

Mbytet një shqiptar nga Kosova në plazhin e Durrësit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More