Agjencia Zhurnal.mk

Arrestohet shkupjani, tentoi të vjedhë

Në datën 29.07.2020 rreth orës 16.00 zyrtarët policorë nga SPB-Shkup në afërsi të objektit hotelierik në rr. “Sllave Gjorgjievski-Shnajderot” në Shkup, e kanë privuar nga liria A.A.(36) nga Shkupi, duke vepruar sipas denoncimit të M.H.(64) nga Shkupi se A.A. ka tentuar të marrë më shumë sende.

Sipas denoncimit, M.H., B.H. kanë tentuar ta ndalojnë, pas çka i denoncuari fizikisht e ka sulmuar B.H. dhe ka tentuar të ikë, por është ndaluar, informojnë nga MPB

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rrastit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!