Arsovska: Si kandidate jopartiake, do të jap më të mirën për Shkupin

Shkup, 10 shtator – “Publiku i gjerë e di se unë jam një nga dy kandidatët e vetëm që arrita të mbledh vetë nënshkrimet për kandidaturën time dhe si kandidat i pavarur jopartiak thjesht i thërras banorët e Shkupit, të gjithë ata që mendojnë se i kam ato cilësi dhe kompetenca që ata i konsiderojnë si të vërtetë për të udhëhequr qytetin e Shkupit, për të më dhënë mbështetjen e tyre. Dhe ata më dhanë mbështetjen e tyre. Në të njëjtën kohë, u bëra thirrje të gjitha subjekteve politike në vend, të gjithë aktorëve shoqërorë dhe më gjerë, veçanërisht atyre që kishin ndikim në qytetin e Shkupit që të më jepnin mbështetjen e tyre.

 

Siç e dini, kam marrë mbështetjen nga VMRO-DPMNE, e kam marrë nga Aleanca për Shqiptarët, e kam marrë nga Alternativa, gjithashtu e kam marrë nga një numër organizatash që janë aktorë përkatës socialë, por më e rëndësishmja e kam marrë nga njerëzit e Shkupit.

Arsovska shtoi se nuk duhet të qëndrosh mënjanë dhe të shikosh sfidat e Shkupit. Qytetarët tashmë janë ngopur me politikën. Qytetarët kanë nevojë për menaxhim të shëndetshëm të Shkupit, ata kanë nevojë për kushte normale dhe dinjitoze të jetesës.

“Po, jam i pavarur dhe po, jam kandidat jopartiak dhe mbi të gjitha faktet thonë se sepse nuk kam kartë anëtarësie, as nuk kam qenë ndonjëherë anëtar i ndonjë partie. “Dhe unë do t’i përfaqësoj të gjithë, pavarësisht nga përkatësia e tyre politike, pavarësisht nga çdo ndarje tjetër që disa njerëz në shoqëri do të donin të bënin,” theksoi Arsovska.

Arsovska vuri në dukje se banorët e Shkupit janë më të alarmuar nga kaosi i trafikut, kaosi urban, papastërtia dhe ndotja në Shkup.

Related posts

Angellovska-Bezhoska: Banka Popullore do të vazhdojë me zhvillimin e politikës së lehtësuar monetare

N E

Visar Ganiu angazhohet edhe për fëmijët, organizon “Karvani i fëmijëve të Çairit”

R Zh

Sulme të hakerëve në sistemin e regjistrimit / Simovski: Me sukses janë mënjanuar

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com