Agjencia Zhurnal.mk

Artisti Gjekë Dushaj feston ditëlindjen thjesht me familjen e tij

Ai është një personazh i njohur i muzikës ku ka bashkëpunuar me shumë artistë, e sot me studion e tij muzikore krijon hite për këngëtarët e tjerë. Po flasim për Gjekë Dushaj, por këtë herë për diçka më të lumtur në këtë datë 5 Gusht, pasi ai ka ditëlindjen. Ne mësojmë se artisti që jeton në Amerikë me familjen e tij të bukur feston ditëlindjen me ta, e natyrisht se urimin më të dashur e të parë e ka marrë nga bashkëshortja e e tij. Edhe 100 artist dhe nga ne!

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...