Agjencia Zhurnal.mk

Artisti Naser Berisha kujton 23 vjetorin me…

“Pak stres e shumë dashni, sot plot 23! Zemër”. Ky është statusi i rokerit unik Naser Berisha teksa e ka ilustruar këtë shkrim me dy foto një si duket shumë më herët në kohën kur janë njohur me gjysmën e jetës së tij, dhe një foto më të freskët. Ne urojmë që të jenë gjithmonë të lumtur së bashku me njëri-tjetrin dhe ne fëmijët e tyre.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!