Agjencia Zhurnal.mk

Artisti Nikollë Berisha feston ditëlindjen me plot supriza

Këngëtari Nikollë Beisha i cili jeton në Zvicër por me origjinë është nga Gjakova sapo ka mbushur 40 vite. Sot ai është gjendur nga shumë supriza që ia kanë bërë 3 vajzat e tij, Ardita, Gjytse dhe Klementina si dhe bashkëshortja dhe miqtë tij të shumtë të cilët i kanë trokitur në derë. Mësojë se artisti po planifikon edhe një super përvjetor dasme që do ta organizojë në vendlindjen e tij me plot të ftuar, si dhe do të kurorëzuar me një këngë kushtuar nënës, bashkëshortes dhe gjithë familjes. Edhe 100 vite edhe nga ne Nikollë!.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...