Agjencia Zhurnal.mk

Arusha e Francës vret 8 dele të Spanjës, fillojnë bisedimet dypalëshe

Një arushë e lëshuar në Pirenejet Franceze i ka vrarë tetë dele në Spanjë. Ky rast i ka shtyrë autoritetet e të dyja vendeve të fillojnë bisedime urgjente për ta zgjidhur këtë problem.

Arusha e quajtur Claverina ka shkuar në malet e Navarres pasi kishte ardhur nga Bearni i pjesës jugperëndimore të Francës.

Zyrtarët mjedisorë të Spanjës janë takuar për këtë çështje me homologët e tyre francezë. Disa dele tashmë bartin në trup pajisje për shënim të vendndodhjes dhe janë hartuar plane për të përfshirë qen roje.

Arusha Claverina dhe disa arusha tjera ishin sjellë në këtë rajon nga Sllovenia. Ato ishin lëshuar në natyrë në tetor të vitit të kaluar për ta shtuar numrin e tyre sepse në këtë vend ndodheshin vetëm dy arinj.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...