Agjencia Zhurnal.mk

Asfaltohet rruga lokale në fshatin Dollogozhdë

Strugë, 17 maj – Pas dëmtimit të disa rrugëve në Dollogozhdë nga punimet e fazës së parë të kanalizimit Kryetari i Komunës së Strugës Ramis Merko, u kujdes që banorët e këtij vendbanimi të mos hasin në pengesa gjatë qarkullimit me automjete andaj dhe asfaltoi aksin rrugor nga ura (te kanali) deri tek ura tek prroi i fshatit duke vazhduar në drejtim të qendrës së fshatit deri tek Automekanik “Vili” me gjatësi prej rreth 1100 metrash.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...