Agjencia Zhurnal.mk

ASH emëron Arben Taravarin për Kryetarë të Shtabit Qendror Zgjedhor

Tetovë, 4 janar, Zhurnal.mk – Në mbledhjen e rregullt të Kryesisë Qëndrore të Aleancës për Shqiptarët, ndër pikat kryesore ishte edhe zgjedhja e Kryetarit të Shtabit Qëndror të Aleancës për Shqiptarët për Zgjedhjet e parakohshme Parlamentare të 12 Prillit 2020, përcjell Zhurnal.mk.

Në mënyrë unanime nga antarët e Kryesisë Qëndrore u zgjodh Sekretari Gjeneral i Aleancës për Shqiptarët Dr.Arben Taravari i cili siguroj Kryesinë Qëndrore së kësaj rradhe shtabi qëndror i ASH me gjithë shtabet lokale dhe aktivin politik do ta sigurojë dhe garantojë fitoren bindëse të Aleancës për Shqiptarët në zgjedhjet e 12 Prillit të vitit 2020.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...