ASh-ja vazhdoi në Tearcë

Shkup, 8 tetor – Kandidati për kryetar të komunës së Tearcës, Nazim Taipi, pati takim me banorët e Nerashtit. Në takim ishte pjesëmarrës edhe kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela.

 

Nazim Taipi shpalosi programin e tij përpara banorëve të Nerashtit.

“Në prani të kryetarit të Aleancës për Shqiptarët z.Ziadin Sela si dhe bartësit të listës për këshilltar z.Arian Hakiki ishim në fshatin Nerasht ku takuam banorët e këtij fshati , u njoftuam me premtimet e pa realizuara nga qeverisjet e mëparshme dhe shpalosëm pikat bazë të programit tonë për qeverisje të PASTËR !!”, njoftoi Taipi.

Related posts

Spasovski: Të gjitha premtimet e dhëna para 5 viteve janë realizuar

D V

Arifi: “Vizitë në kompanitë: “Federbau, Alpi dhe Molika”

D V

Elezoviq: Këto zgjedhje janë çelësi i asaj si do të duket Tetova në të ardhmen

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More