ASH sot në Jabollçishtë, mbështetje për listën e perbashkët të shqiptarëve

Shkup, 11 tetor – Sot në Jabollçishtë në mbështetje të kandidatit dhe listës së përbashkët të shqiptarëve për Komunën e Çashkës!
Thirrje deri te gjithë ata që ende nuk janë bashkuar rreth kësaj vatre që të kthehen aty ku i thërrasin vëllezërit e gjakut! Një ftesë enkas për banorët e Jabollçishtit të epërm e të poshtër si dhe fshatit Vranovc i epërm!

Related posts

Kasami: Projektet tona do të sigurojnë zhvillim ekonomik të qëndrueshëm

D V

Visar Ganiu nuk harron kolosët e kombit, përurohet në Çair rruga me emrin “Remzi Hoxha”

Redaksia

Mickovski: Në këto zgjeedhje t’i japim mundësi një të ardhme të përbashkët më të ndryshme dhe të re

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More