ASHMAA do të ndajë ndihmë financiare të njëfishtë për familjet e të vdekurve në zjarrin në Tetovë

Shkup, 9 shtator  – Këshilli i Agjencisë për Shërbimet Mediatike Audio dhe Audiovizuale (ASHMAA) në seancën e sotme vendosi të ndajë ndihmë financiare të njëfishtë për familjet e të vdekurve në zjarrin në spitalin modular për pacientët me Kovid në Tetovë, në vlerë prej 60.000 denarë për familje.

 

Siç informojnë nga ASHMAA, mjetet do të paguhen në një llogari të veçantë të dedikuar të Kryqit të Kuq të RMV-së.

Nga Agjencia për Shërbimet Mediatike Audio dhe Audiovizuale shprehin ngushëllime të thella për familjet e të vdekurve. 

Related posts

Komisioni për mbrojtje dhe siguri i ka mbështetur ndryshimet e Ligjit për mbrojtje dhe shpëtim

D V

Për dalje nga shteti në Tabanoc dhe Bogorodicë pritet 15 deri në 20 minuta

R Zh

Seanca të tre komisioneve kuvendore

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More