Austrian Palace,një ndër vendet më special dhe më të frekuentuar në Çarshinë e Shkupit

Tashmë shumica,ata që e frekuentojnë Shkupin shpesh nga vende te ndryshme e njohin vendin e quajtue ‘Austrian Palace’,në zemrën e Çarshisë së Shkupit.
Met vërtet një vend jashtzakonisht i bukur dhe me një pronarë të jashtzakonshëm i cili quhet Muhamed Lamallari i njohur me emrin ‘Mujo’,
Muja përveç se është një biznesmen jashtzakonisht i suksesshëm,ai poashtu është dhe një njeri me vlera të larta nga ana njerëzore,pavarësisht agjendës së tij të stërngarkuar ai asnjëher nuk harron miqët,shokët dhe njerëzit në përgjithësi.
Një humanist i shquar,një familjar i mirë dhe mbi të gjitha i formuar me një kulturë të jashtzakonshme dhe modest gjithmonë.
Njerëzit e tillë si Muja jo vetëm Shkupit apo Maçedonis së Veriut,por i duhen gjithë trevave Shqiptare.

 

Related posts

Komposto kumbulle pa konservues

D V

Desert me çokollatë, pa vezë, margarinë dhe pa asnjë gram miell!

D V

Jogurti më i shpejtë i pjeshkave të ngrira

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More