Agjencia Zhurnal.mk

Profesori I UEJL-së, Veland Ramadani në TOP 4% e shkencëtarëve më të cituar në botë

Shkup, 23 tetor, Zhurnal.mk – Profesori Veland Ramadani u rangua në TOP 4% të shkencëtarëve më të cituar në botë për vitin 2019 në kategorinë ‘Biznes dhe menaxhment’. Rezultatet janë botuar në “Updated science-wide author databases of standardized citation indicators” (https://data.mendeley.com/datasets/btchxktzyw/2). Kjo listë bazohet në të dhënat e citimeve për Read more…

Drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës, Ylber Sela e vizitoi Odën Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore

Shkup, 22 tetor, Zhurnal.mk – Sot, drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës (AZGJ), Ylber Sela e vizitoi Odën Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP), ku pati një takim pune me Drilon Isenin, drejtor ekzekutiv i OEMVP-së. Gjatë takimit, drejtori Sela theksoi se AZGJ-ja është gjithmonë e hapur për bashkëpunim, përfshirë Read more…

Zëvendës Ministri i MPB-së, Nazim Bushi realizoi takim pune me Zëvendës Shefin e Misionit të OSBE-së në Shkup z.Xhefri Golldstajn

Shkup, 21 tetoor, Zhurnal.mk – Zëvendës Ministri Bushi falemnderoi z.Golldstajn për bashkëpunimin e suskesshëm dhe të frytshëm shumëvjeçar ndërmjet MPB-së dhe Misionit të OSBE-së, bashkëpunim i fokusuar në fushën e rreziqeve transnacionale, profesionalizimin e mëtutjeshëm dhe një punë demokratike policore, përcjell Zhurnal.mk. Z.Golldstajn i dëshiroi një mandat të suksesshëm Zëvendës Read more…