Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Header

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Vendet e BE paralajmërojnë shkelje të drejtave themelore me zbatimin e masave të jashtëzakonshme

Shumë vende të BE kanë publikuar një deklaratë të përbashkët në të cilën paralajmërojnë shkelje të sudnimit të ligjit, demokracisë dhe të drejtave themelore në disa vende anëtare të Bashkimit Evropian, me zbatimin e masave të jashtëzakonshme të vendosura në kuadër të luftës kundër pandemisë së koronavirusit. Në deklaratë të Read more…

Pensionet nga dritarja, radhë në banka

Ndonëse qeveria ka ndaluar daljen e pensionistëve në rrugët e vendit, dhe pagesa mujore do u dërgohet në banesë nga punonjësit e administratës, ky udhëzim nuk po gjen zbatim në kryeqytet. Pamjet që u regjistruan në zonën e shkollës së bashkuar, tregojnë se  punonjësit e postës shpërndajnë pensionet nga dritaret Read more…

error: Content is protected !!