Azem Sadiku, kryetari që ndryshoi rrënjësisht pamjen e vendbanimeve të komunës së Studeniçanit

Kryetari i komunës së Studeniçanit Azem Sadiku që rikandidohet në këtë komunë ka theksuar se gjatë mandateve të deritanishme ka arritur që të ndryshojë rrënjësisht pamjen e vendbanimeve, duke realizuar projekte shumë të rëndësishme dhe evidente për banorët.

“Qytetarët e dijnë se çfarë është realizuar, në çdo vendbanim dhe në çdo sferë, duke realizuar projekte konkrete për përmirësimin e jetës së qytetarëve”

Programi im është me pika konkrete dhe ka shumë prej tyre. Kam realizuar shumë projekte në infrastrukturë dhe qëllimi im është që të vazhdojmë me ato projekte. Kam arrit të sigurojë mjete për projekte për asfaltimin e rrugëve lokale, duke siguruar mjete prej 650 mijë euro, projekti I ujësjellësit për Koliçanin, dhe këto mjete janë siguruar, dhe projekti tjetër është që gjithkund ku më kanë ngecur punët, do ti realizojë. Do ti kushtojë si prioritet rrugëve të fshatrave malore. Zhvillimin e turizmit malor.

Ai theksoi se është arritur që të bëhen shumë punë të mira dhe se ka synim që të përmbyll të gjitha projektet në këtë komunë.

Related posts

Sadi Bexheti vazhdon me videot e tij në profilin e tij zyrtarë.

Redaksia

Sadi Bexheti vizitoi disa vendbanime të Malësisë së Tetovës

Z H

Kështu do të duket Gostivari në qeverisjen e Nevzat Bejtës (Foto)

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More