Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

AZGJ-ја е filloi bashkëpunimin me Agjencinë e Shërbimeve Mediatike, Audio dhe Audiovizuale

Zhurnal Ads

Shkup, 28 tetor, zhurnal.mk – Përfaqësuesit e AZGJ-së realizuan një takim pune me përfaqësuesit e Agjencisë së Shërbimeve Mediatike, Audio dhe Audiovizuale, Andriana Skerlev-Çakar, udhëheqëse e Sektorit të Çështjeve Juridike; Ivona Mufisheva Aleksovska, udhëheqëse e Njësisë së Çështjeve Normative-Juridike dhe Kalina Stojanovska, bashkëpunëtore e çështjeve juridike dhe burimeve njerëzore në Njësinë e Çështjeve Administrativo-Juridike.

Gjatë këtij takimi u diskutua për shkallën e zbatimit të dispozitave të Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve në punën e Agjencisë së Shërbimeve Mediatike, Audio dhe Audiovizuale, përshtatjet dhe hapat e nevojshme që duhet të ndërmerren, duke sqaruar edhe dilema të caktuara lidhur me zbatimin praktik të saj.

Të dyja palët shprehën gatishmëri për bashkëpunimin dhe përforcimin e dialogut të ndërsjellë, në mënyrë që të zbatohet me sukses dhe në mënyrë të vazhdueshme Ligji i Përdorimit të Gjuhëve.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Seancë e re për rastin “Fortesa-Target”

Z H

Zvicra bën donacion prej dhjetëra makineri për komunat e Pollogut të përballen me vërshimet

T E

Ahmeti – Cakaj: Takim i përzemërt dhe vëllazëror, bashkë jemi në rrugë të mbarë

E.E.

Nuk ndalen thirrjet në Ndihmën e shpejtë, 120 intervenime, a po gënjejnë pacientët?

T E

Pritje të gjata për kthim të mërgimtarëve në vendkalimin Serbi-Hungari

T E

537 qytetarë gjobiten për mosmbajtjen e maskës

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...