Agjencia Zhurnal.mk

Babai që serbët ia vranë tre fëmijë në luftë: Unë fëmijëve serbë do t’u jepja ëmbëlsira

Ai, në ditën e Konventës për të Drejtat e Fëmijëve, ka folur për masakrën e Abrisë nga e cila kanë humbur jetën tre fëmijët e tij; më i madhi dhjetë vjet dhe më i vogli 6 vjet.

I pyetur se a do të vepronte njejtë me një familje serbe nëse do ta takonte gjatë luftës, Imeri që ka qenë pjesë e UCK-së, ka dhënë një përgjigje interesante.

“Si traditë shqiptare që e kem sa herë takojmë fëmijë kem dëshirë më i përvesu fëmijë dhe ju japim bombona. Të njëjtën e kisha ba me të. Do të kisha lakmu që çfarëdo fëmije, që me gjestet e mija të jam i dashtun me të”, ka thënë Deliu.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...