Agjencia Zhurnal.mk

Balkan Music Night në Austrial Palace në mbrëmjen e Kurban Bajramit

Nesër me rastin e Kurban Bajramit, restoranti Austrian Palance organizon mbrëmje muzikore me Dj Electron, duke filluar nga ora 20:30, informon Zhurnal.

Mbrëmja do të shënohet me muzikë ballkanike, andaj dhe quhet Balkan Music Night.

Austrian Palace fton të gjithë qytetarët që të marin pjesë në mbrëmjen muzikore dhe të argoheni së bashku.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!