Banorët e Gazi Babës nesër pa rrymë

Shkup, 1 tetor – Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektro distributiv, nesër pa rrymë do të mbeten disa nga shfrytëzuesit e Komunës Gazi Babë, kumtojnë nga QRMK – Shkup.

Në periudhën prej 9:30 deri në orën 14:30 pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit nga rruga “Metodi Andonov Çento”, ana e majtë e rrugës në shtrirje nga “Euro Imperial Market” deri tek Gros Marketi, Komuna Gazi Babë.

Në periudhën prej orës 9:15 deri në orën 15:30 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit nga rrugët “Rashtak” dhe “4” në fshatin Rashtak”, si dhe të gjitha objektet në rrethinë të fushës së lojës dhe rrugës drejt fshatit Lubeten, Komuna Gazi Babë. 

Related posts

MPJ e Maqedonisë: Protokolli i ri me BE-në me përfitime të reja për bizneset për qasje në tregjet evropiane

D V

MPB: Në të gjithë vendin dje janë shqiptuar 703 sanksione për vozitje të shpejtë

N E

Afrim Gashi: Kërkojmë rezolutë edhe për gjuhën shqipe, 20 përqindëshi është nënçmim për shqiptarët

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More