Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni TOP LAJM

Banorët e Gjorçe Petrov kundër dhunës urbanistike në këtë komunë

Shkup, 31 janar – Banorët e Gjorce Petrov pretendojnë se dhunë urbane po bëhet në këtë komunë. Ata kanë frikë se me miratimin e Këshillit të një programi pune javën e kaluar që parashikon miratimin dhe zbatimin e 25 planeve të detajuara urbane deri në fund të këtij viti, ata do të shfuqizohen sepse ato duhet të miratohen në tetë muaj.

Ata besojnë se afatet për sondazhet publike, informimi i publikut, rishikimi i pyetësorëve nuk do të përmbushen dhe se opinioni do të jetë plotësisht i izoluar nga procesi.

Aktualisht në komunën e Gjorçe Petrov, sektori për urbanizëm dhe planifikim se si të drejtojë investitorët e ndërtimit që bëjnë egër dhe tërheqin vula për strehim kolektiv atje ku duan, në vend të profesionistëve që do të respektojnë ligjin për planifikimin dhe ndërtimin, besojnë qytetarët.

Postime të ngjashme

Llajka: Vala e nxehtësisë ndikon edhe ndaj kafshëve, qytetarët të kenë kujdes me kanakarët e tyre

Z H

Normalizohet komunikacioni hekurudhor, makinistët e kanë ndërprerë bojkotin

Z H

Sllovenia dërgon 16 automjete dhe 46 zjarrfikës

Z H

Promovohet pulla postare kushtuar 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit

Z H

Zhurnal mëson / Pas 22 viteve, Policia Pyjore në Shkup me udhëheqës shqiptar

R Zh

Lëshohet në përdorim aplikacioni CommoPass për udhëtim jashtë vendit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...