Banorët e Maxhir mëhallës dhe Bardovci sot pa ujë

Shkup, 1 tetor – Pa ujë sot nga ora 9 janë shfrytëzuesit e Maxhir mëhallës dhe Bardovcit.

 

Sipas Qendrës Rajonale për Menaxhimin e Krizave-Shkup, ndërprerja në Maxhir mëhallë është për shkak të një defekti të tubit lidhës f-6/4 “në” Kej 13 nëntori “nr.64.

Pa ujë janë edhe shfrytëzuesit nga rruga rruga “6/52” në Bardovcë, ndërsa ndërprerja është për shkak të një defekti të rrugës në të njëjtën rrugë.

Shfrytëzuesit do të jenë pa ujë derisa të riparohet defekti.

Related posts

VMRO-DPMNE kërkon seancë urgjente në Kuvend për shkarkimin e Filipçes dhe Hasanit

D V

Sot nis regjistrimi i popullsisë në Maqedoni

D V

ASPI e shënoi 28 Shtatorin – Ditën ndërkombëtare për qasje universale drejt informatave

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More