Agjencia Zhurnal.mk

Basha bëhet lëmsh në Durrës dhe ngatërron Kavajën me Beratin

Kryetari i Partisë Demokratike dhe i Opozitës së Bashjuar Lulzim Basha, do të jetë pas pak në aktivin e Partisë Demokratike në Durrës ku do të shpërndajë anëtarësimet e reja të të rinje.

Basha nga makina bën videon e rradhës dhe ndër të tjera ai ngatërrohet gjatë fjalimit. Ditën e djeshme Kryetari i opozitës ishte në Berat por ai e harron dhe i duket sikur ishte në Kavajë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...