Kosovë

Bashkëshortja e Jakup Krasniqit flet për bastisjen në shtëpinë e tyre

Zhurnal Ads

Nga ora 06:00 e mëngjesit shtëpia e Jakup Krasniqit në Prishtinë është bastisur nga njësitet, ndërsa këto bastisje janë konfirmuar edhe nga Gjykata Speciale.

Pak më parë jashtë shtëpisë ka dalë bashkëshortja e Krasniqit, Sevdije Krasniqi.

Bashkëshortja e Krasniqit ka treguar se gjendja e familjarëve brenda shtëpisë është e mirë, derisa bënë të ditur se ende po vazhdon bastisja.

Siç njofton KP, njësitet e EULEX bashkë me Policinë e Kosovës po qëndrojnë edhe në fshatin Negrovc të Drenasit që është edhe vendlindja e Jakup Krasniqit.

EULEX-i është në pritje të familjarëve të Jakup Krasniqit nga Prishtina, në mënyrë që të mund të hapë shtëpinë në fshat dhe të fillojë bastisjen.

Ndryshe, operacionet e ZPS-së po kryhen me mbështetjen e Policisë së Kosovës dhe Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX).

Postime të ngjashme

Nis seanca e Kuvendit, deputetët debatojnë për menaxhimin e COVID-19

D XH

SHBA e vendos Kosovën në nivelin e tretë të rrezikshmërisë për COVID-19

admin

Nënshkruhen tri udhëzime Administrative për të miturit në qendrat edukativo-korrektuese

D XH
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...