Bashkimi Evropian regjistroi rritje të eksportit prej 2,8 për qind

Bashkimi Evropian regjistroi rritje të eksportit prej 2,8 për qind dhe rritje të importit prej 5,7 për qind (Franca 1,3 për qind dhe 2,9 për qind, Gjermania 1,3 për qind dhe 6,3 për qind, dhe Italia 4 për qind dhe 6,4 për qind).

 

Në Britaninë e Madhe, eksportet u rritën me 12,3 për qind, kurse importet 11,3 për qind në tremujorin e dytë, një ringritje e fuqishme pas ngadalësimit të tremujorit të parë.

Related posts

Programerët me pagat më të larta në Maqedoni

Z H

Shqipëria me pagat më të ulëta në rajon, pasuar nga Kosova – listës i prin Mali i Zi

D V

Po ndërtohet lagje elitare në Saraj/ Vila me pishina, hotel, restorane, spa-qendra

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More