Bastisje në Manastir, ndalohen dy persona, gjendet droga

nga Xh M

MPB njofton se më 12.04.2024, O.P. ishte ndaluar nga punonjësit e policisë nga SPB Manastir dhe O.N (38), të dy nga Manastiri. Gjegjësisht, me urdhër të Gjykatës Themelore të Manastirit, është kryer bastisje në shtëpinë dhe objektet ndihmëse të cilat i ka përdorur personi O.P. nga Manastiri, gjatë së cilës janë gjetur dhe konfiskuar marihuanë, një grirëse metalike dhe pesë pako me lëndë pluhuri.

Personi është privuar nga liria dhe do të vijojë kallëzimi përkatës për një krim të kryer sipas nenit 215 të Kodit Penal.

“Të njëjtën ditë, gjatë kontrollit të ushtruar në një banesë dhe ambiente ndihmëse të përdorura nga O.N. nga Manastiri u gjetën peshore digjitale, gungë, kuti tabletash, ambalazhe me lëndë pluhuri kafe, objekte me mbetje të lëndës kafe, lëndë pluhuri e bardhë, pako me materie të bardha, lëndë bimore dhe objekte të tjera me mbetje të lëndës pluhurore dhe bimore, si. si dhe një shumë më të madhe parash në prerje të ndryshme”, thuhet në njoftim.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More