BDI fushatën e nisi në Gostivar

Gostivar, 27 shtator – Në Maqedoninë e Veriut sot filloi fushata zgjedhore. Partitë politike prezantojnë kandidatët dhe programin e tyre për 4 vitet e ardhshme.

Bashkimi Demokratik për Integrim, fushatën zgjedhore e filloi nga Komuna e Gostivarit, duke prezantuar kandidatët për kryetar komunash. BDI në zgjedhjet e 17 tetorit garon nën sloganin “Zgjidh jetë, voto blertë”.

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti duke prezentuar kandidatët, tha se BDI është parti e cila ka marrë përgjegjësi.

Related posts

Dauti: Të zezat që ia ka bërë BDI popullit shqiptar, nuk ia mbulon asnjë ngjyrë e aq më pak ngjyra e gjelbër

Redaksia

Arifi: Ushqim falas do të ketë për nxënësit nga klasa e parë deri në të pestën

D V

Artan Grubi shkel ligjin, me “flasherë” të policisë në veturë private

Xh J

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More