Bekim Sali vizitoj një pjesë të lagjes së Gazi Babës

Shkup, 3 tetor – “Sot, bashkë ekipin tim të këshilltarëve dhe me kandidaten e pavarur për Qytetin e Shkupit, e vizituam një pjesë të lagjes së Gazi Babës, ku shumë qytetarë na pritën ngrohtësisht nëpër familjet e tyre.

 

Mes tjerash, i vizituam edhe disa shtëpi që jetojnë në këtë lagje dhe ende nuk janë të lidhura në rrjetin e kanalizimit.

Vizitat i përfunduam në parkun e Gazi Babës, ku të rinjtë na kishit bërë surprizë me zbukurimin e terreneve sportive dhe me një qerasje me ushqime tradicionale.

Me këtë rast, para tyre i dëshmova edhe aftësitë e mia për basketboll dhe, për fat të mirë, në vend të dëshpërimit, mora duartrokitje.”, thuhet në njoftimin e Bekimi Sali , kandidat për kryetar komune në Çair.

Related posts

VMRO-DPMNE nisi fushatën në Ohër

D V

Arifi: Zhvillimi rural, Tetova jonë është më shumë se vetëm qyteti

D V

Sadi Bexheti vizitoi disa vendbanime në Malësinë e Tetovës

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More