Bekim Sali viziton Dizhonin

Shkup, 8 tetor – I shoqëruar nga bartësi i listës për Këshillin Komunal të Çairit, Zudi Koka, dhe kandidatët e tjerë për këshilltarë, kandidati i ASh-AAA-së, Bekim Sali sot ka vizituar një pjesë të lagjes Dizhon.

 

“Duke ecur në këmbë nëpër pellgjet e ujit të krijuara gjithandej pas shiut në Çair, kishim mundësi ta ndjejmë edhe vështirësinë e jetës së këtyre banorëve të braktisur nga  politikat publike të autoriteteve komunale. Duke ndjerë keqardhje për gjendjen e tyre, u zotuam që të punojmë për jetë më cilësore për këta njerëz”, thuhet në kumtesën e Alternativës.

Related posts

Elezoviq: Këto zgjedhje janë çelësi i asaj si do të duket Tetova në të ardhmen

D V

Hoxha nga Likova: ‘Penda e Sllupçanit tash më realitet’

D V

Rexhepi: Qytetarët e Çairit kanë mundësi të mbërrijnë në ndryshimin që e presin një kohë të gjatë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More