Agjencia Zhurnal.mk
Kuzhina

Bërxolla nga furra në salcë qepësh dhe kos

Të buta dhe të shijshme!

Përbërësit:

– 2 bërxolla (pule ose lope);
– 1 domate;
– kripë;
– piper;
– mustardë;
– 2 thelpinj hudhre;
– 100 g kaçkavall;
– 100 g kos.

Përgatitja:

Në një tepsi të lyer qitni rrathët e qepëve me trashësi prej 1 cm dhe shtoni bërxollat.

Qitni kripë dhe piper, shtoni mustardën sipër mishit dhe rrathëve të domates.

Qitni të gjitha hudhrën e grirë, shton kaçkavallin e grirë në rende dhe jogurtin grek.

Piqni 45 minuta në 180 gradë Celsius.

Ju bëftë mirë!

Postime të ngjashme

Pite shtëpie me rozmarinë dhe vaj ulliri – Receta e shijshme

Dafina Vidishiqi

Krem karamel i ftohtë në tavë – Ëmbëlsira e ditës

Dafina Vidishiqi

Salcë kosi me arra – Shoqëuesi perfekt për çdo vakt

Lea Muslija

Krem karamel i ftohtë në tavë – Ëmbëlsira e ditës

Lea Muslija

Makarona të pjekura me djathë feta

Dafina Vidishiqi

Patëllxhan të pjekur me qumësht dhe vezë – Receta tradicionale

Lea Muslija

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...