BESA insiston në Grafën Etnike: S’ka kthim prapa!

Shkup, 27 korrik – Ministri i Bujqësisë dhe njëherit sekretari general i kësaj partie Arjanit Hoxha ripërësëriti se BESA se nuk do të heqë dorë nga përkatësia etnike në letërnjoftimet për shkak se ky është premtim i tyre elektrol dhe se nuk ka gjë të keqe nëse qytetarëve të këtij vend u mundësohet të shënojnë përcaktimin e tyre etnik.

 

“Amdamenti që ne po e propozojmë është që të gjithë atyre që në aplikacionet e letërnjoftimeve do të kërkojnë, përveç shtetësinë, të evidentojnë përkatësin e tyre etnike, tu mundësohet. Pra ne po kërkojmë të ketë graf të veçantë për përkatësinë etnike ashtu siç është në ndryshimet Kushtetuese se për maqedonasit, maqedonas- qytetar i RMV, për shqiptarët- qytetar i RMV-së, e njëjta të vlejë edhe për letërnjoftimet”, theksoi ministri i bujqësisë nga “Lëvizja BESA”, Arianit Hoxha.

Më tej, ai gjithashtu ka paralajmëruar se ka vota edhe pa LSDM-në për votimin e grafës etnike në letërnjoftime, por pa precizuar se për cilat vota bëhet fjale.

Related posts

Zaev – Kopaç: Politikat e Qeverisë për burime të ripërtëritshme e kanë mbështetjen e e Sekretariatit të Bashkësisë energjetike

D V

Komuna e Sarajit me njoftim të rëndësishëm për banorët e saj

D V

Konkursi për regjistrim në konvikte, MASh: Aplikimi i nxënësve përfundon më 15 korrik

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com