Agjencia Zhurnal.mk

Besimi: Nuk do të jetë lehtë, situata është serioze!

Shkup, 16 shtator, zhurnal.mk – Ministri i Financave, Fatmir Besimi në pres konferencën e tijë të parë para gazetarëve prezantoi masat e ministrisë që drejton ai, transmeton Zhurnal.

Siç potencoi Besimi, do të duhet në mënyrë aktive të punojnë që qytetarët të shijojnë përfitimet në periudhën e ardhshme në Maqedoninë e Veriut.

“Do të punojmë që sa më shpejtë të kthehemi në rrugën e duhur. Jam i bindur se ky mision i imi do të përfundojë me sukses, për shkak të përkushtimit të qeverisë dhe punës time personale. Nuk do të jetë e lehtë, situata është serioze. Paqartësia në nivel global është e madhe. Ne jemi të bindur do të ndërmerren gjitha masat e nevojshme dhe do të jemi të përgatitur që me kohë të reagojmë. Punojmë në mënyrë aktive në masat dhe politikat nga të cilat përfitime do ti shijojnë edhe qytetarët”, potencoi Besimi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...