Agjencia Zhurnal.mk

Besimi: Pas miratimit të rebalancit do të fillojë zbatimi i masave nga pakoja e katërt

Shkup, 11 tetor – Pakoja e katërt e masave do ta amortizojë goditjen nga kriza me Kovid-19. Masat të cilat kanë implikacione në buxhet, si përkrahja financiare për pagesë të rrogave, do të fillojnë të zbatohen me miratimin e rebalancit të buxhetit, me të cilin sigurohen mjete për to, deklaroi ministri i Financave, Fatmir Besimi.

“Masat janë dedikuar për këto tre muaj të vitit 2020 dhe sa të kalojë rebalanci, mjetet do të sigurohen dhe atëherë do të mund të zbatohet procedura. Me efektin që e presim nga këto masa, në anën e konsumit personal, në anën e investimeve publike dhe në përgjithësi ndaj aktivitetit ekonomik, kjo rënie do të zbutet deri 4,4 për qind”, e transmeton Ministria e Financave.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...