Agjencia Zhurnal.mk

Besimi priti në takim përfaqësues nga Dhoma e veterinerëve, diskutohen çështje të ndryshme

Tetovë, 26 qershor – Ministri i ekologjisë Naser Nuredini dhe Florin Besimi njëherit kandidatë për deputet nga BDI në zonën zgjedhore numër 6, sekretari shtetëror në Ministrinë e Bujqësisë z. Nefrus Çeliku si dhe përfaqësues të kryesisë së shtabit lokal zgjedhor, sot realizuan takim me delegacionin nga Dhoma e veterinarisë së Republikës së Maqeodnisë së Veriut, të përbërë nga kryetari Dr. Tomislav Nikolovski, nënkryetari Dr. Rami Selmani, sekretarja Katerina Jovanovska si dhe anëtari i bordit drejtues Dr. Abdilazis Llokmani.

Në takim u bisedua për çështje të ndryshme të kësaj lëmie, me theks të veçantë kërkesa që shërbimet e veterinës të tatimohen me normës e privilegjuar tatimore prej 5%, për dallim nga norma prej 18% e cila aktualisht është në fuqi për këto shërbime.

Pashtu u diskutua edhe rreth çështjes së organizimit të trajtimit të qenve endacak në mënyrë të centralizuar në nivelë shtetëror.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...