Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi Maqedoni

Besimi: “Shëndeti” është fjala kyçe në Projekt-Buxhetin e vitit 2021

Zhurnal Ads

Shkup, 24 nëntor, zhurnal.mk – Ministri i Financave, Fatmir Besimi, i cili shpjegoi Projekt-Buxhetin për vitin 2021 para Komisionit për Financa dhe Buxhet, tha se Projekt-Buxheti është një nga dokumentet më të rëndësishëm dhe gjithëpërfshirës të miratuar nga Kuvendi, i cili përmban të gjitha politikat dhe masat që do të merren në të ardhmen

“Shëndeti” është fjalë kyçe për projekt-buxhetin për vitin 2021, sepse ajo që është më e rëndësishmja dhe përparësia është shëndeti i qytetarëve, ekonomi e shëndetshme dhe financa të shëndetshme dhe shoqëria në përgjithësi”, potencoi Besimi.

.Ai u bëri thirrje deputetëve që t’i qasen vëmendje të lartë rishikimit, të zhvillojnë debat konstruktiv dhe të shkëmbejnë ide për zgjidhjet më të mira.

Sipas Ministrit, buxheti në vitin 2021 ka tre qëllime kryesore: forcimin e financimit të sistemit të kujdesit shëndetësor dhe ruajtjen e shëndetit dhe jetës së qytetarëve, mbështetjen e stabilizimit ekonomik dhe vendosjen e bazave për rimëkëmbjen e fortë ekonomike dhe rritjen e përshpejtuar, si dhe financimin pa pengesa të funksioneve bazë të shtetit dhe mbështetja për reformën në drejtësi dhe integrimet euroatlantike.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Ndjehet tërmet në Tetovë dhe Gostivar

Z H

Publikohet një pjesë e raportit të KE-së për Maqedoninë e Veriut

Z H

Ministri Shaqiri priti në takim ambasadorin sllovak, Markush: Diskutohet përvoja e digjitalizimit

E.E.

Si t’i thani më së miri rrobat në dimër?

E.E.

LSDM: Buxheti për vitin 2021 siguron mbështetje për shëndetësinë dhe ekonominë

E.E.

Opozita shqiptare e kërkon Avokatin e Popullit

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...